Wie zijn wij?

Wij zijn Joey en Frits. 

We zijn beide 28 jaar, en zijn sinds 4 januari 2016 samen. We wonen dan ook samen in Nieuwegein waar we een lekker plekje hebben om thuis te komen.

Twee totaal verschillende mensen met totaal verschillende ervaringen. Toch hebben we ook hele leuke gezamenlijke interesses, zoals een bezoek aan het theater, de bioscoop, een dansje doen en samen met familie of vrienden een bordspel doen maakt ons blij! Ook hebben we een gezamenlijke wens, waarbij we beide dachten nooit iemand te kunnen treffen die er het zelfde over dacht. Ook papa worden.

Frits

Hallo ik ben Frits, onder streng toezicht van Joey schrijf ik de blogs op onze site. Ik ben 28 jaar en het meest gelukkige mens ter wereld, haha althans dat denk ik. Ondanks mijn minder leuke jeugd in mijn geboortestad Amsterdam, ben ik in Amersfoort opgegroeid samen met mijn moeder en broer, en heb ik twee zussen die toen al zelfstandig woonde. Ik werk bij een woningcorporatie en heb super lieve mensen om mij heen, heerlijk!

Ik zing graag, speel theater en heb dan ook een aantal jaren veel gewerkt in de kinderentertainment waar ik naast een theatertour voor kids ook vele keren werkzaam was als evenement presentator of acteur van figuren. Mijn hobby's theater en zingen begonnen eigenlijk vrij vroeg op school waar ik vooraan stond bij muziekles, meedeed aan school-Idols en zelf een beker mee naar huis nam door het zingen van 'De clown' van Ben Cramer.

Rond mijn 19e kwam ik uit de kast voor mijn omgeving. Ik wist het eigenlijk helemaal niet zeker, maar nadat ik een jongen leerde kennen op animatie-training en hier een soort van kriebels voor voelde wist ik dat het klopte. Eigenlijk vond ik het helemaal niet zo erg, het meest erge vond ik de gedachte nooit een kind te kunnen krijgen. Want hoe gek ook, ik vertelde mijn moeder altijd dat ik later dierenarts en bloemist werd met een huis, grindpad en een jongen die naar voetbal gaat en een meid die naar hockey fietst. Mijn vrouw en ik zouden dan in de deuropening gedag zwaaien. Een gek plaatje die ik vaak in mijn dromen voorbij zag komen. Maar helaas, die droom ging over toen ik vertelde op jongens te vallen. Mijn moeder reageerde er als eerst op met: 'Oh ik heb een familielid, die had dat ook, maar dat ging over.' Maar nadat ik vertelde het zeker te weten en dat het blijvend is vond ze het eigenlijk ook wel prima. De rest van de familie en vrienden heeft het moeten lezen op Facebook, ik vond het wel makkelijk te plaatsen hoe de situatie was zonder elke keer opnieuw uit de kast te moeten komen. Ik vond het al rot genoeg.

Nu jaren later is het gevoel graag vader te worden nooit verdwenen alleen maar reëler geworden. Ik kreeg een vriend Joey waarmee ik mede door mijn omgeving opeens tot helder inzicht kwam. Wat een onzin gedachte had ik.... Natuurlijk kunnen wij ook papa worden, we hebben liefde, en kunnen lief hebben. Dat zou het belangrijke moeten zijn toch?
Oftewel... Wij gaan ervoor!

Joey

Hallo, ik ben Joey. Ik ben 28 jaar en woon met Frits in Houten. Na een ontdekkingsreis aan verschillende banen heb ik mijn weg gevonden op de afdeling burgerzaken bij de gemeente. Als kind groeide ik deels op in Utrecht en bracht veel tijd door met mijn grootouders. Later verhuisde ik met mijn ouders naar Houten waar ik nog even 2 jaar van weg ben geweest om samen te wonen met Frits in Nieuwegein en zijn we inmiddels terug in Houten. Vanaf mijn 16e ben ik lid van een scoutinggroep in Utrecht, waar ik inmiddels ook al 10 jaar leiding geef, de laatste jaren aan de Bevers. Bij scouting zijn dat de jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar en doen we iedere leuke spelletjes en uitdagende activiteiten. Daarnaast ben ik ook nog lid van een stam. 

Ik heb altijd veel werk met kinderen gedaan, ik heb twee jaar de PABO gedaan en ben in het weekend natuurlijk actief met kinderen op scouting. Wat is het heerlijk om met al die energieke kindjes op pad te gaan. Leuke spellen te spelen en te ontwikkelen. Daarnaast is er altijd al een wens geweest om samen met iemand een gezinnetje te stichten en samen een kind op te voeden. Ik ben ervan overtuigd dat Frits en ik een kind alle liefde kunnen geven en kan niet wachten op het moment dat we ons eigen wondertje hebben.